Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematorium in Heerhugowaard

Met de frisse en warme kleuren en de praktische indeling van de ruimtes voelt het crematorium in Heerhugowaard vertrouwd en geborgen. In de grote aula, met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, zijn twee beeldschermen aanwezig en een vleugel die bespeeld kan worden tijdens de plechtigheid. Naast deze aula beschikt het crematorium in Heerhugowaard over een huiskamer voor afscheidsbijeenkomsten in kleine, huiselijke kring. Moderne kunstwerken sieren de muren en geven de ruimtes een waardige uitstraling.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerhugowaard

Vertelt u ons wat een crematie in Heerhugowaard voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Binnen en buiten in crematorium Heerhugowaard

Afscheid nemen wil iedereen op zijn eigen manier, met eigen rituelen of manieren om het leven van de overledene te herdenken. Niet alleen de gevarieerde ruimtes helpen daarbij, maar ook de algehele sfeer die er heerst. Bij het crematorium in Heerhugowaard staat die in het teken van persoonlijke aandacht en de wens u te helpen het afscheid passend te maken bij het leven dat de overledene heeft geleid. Ook de buitenaula kan daar een rol in spelen. De parkachtige omgeving van het crematorium in Heerhugowaard geeft bij goed weer een heel bijzondere ambiance.

Persoonlijke aandacht en moderne technieken in Heerhugowaard

In de gezellige koffiekamer van het crematorium in Heerhugowaard kunt u na de plechtigheid samen zijn en napraten. De gasten kunnen gebruik maken van een vooraf met u afgesproken aanbod aan consumpties. Bekijkt u alvast in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Het belangrijkste is de persoonlijke aandacht die er op dat moment voor elkaar is en voor degene die u op dat moment herdenkt. Heeft u de wens om aanwezig te zijn bij de invoer in de oven? In het moderne, duurzaam gebouwde crematorium in Heerhugowaard kan dat, met een klein gezelschap. Eventueel kunnen de nabestaanden zelf de afstandsbediening hanteren.

  • Crematorium Heerhugowaard - Foto 1
  • Crematorium Heerhugowaard - Foto 2
  • Crematorium Heerhugowaard - Foto 3
Dela Crematorium Waerdse Landen

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Heerhugowaard:
Dela Crematorium Waerdse Landen
Krusemanlaan 5
1701 VN Heerhugowaard


Een uitvaart regelen in Heerhugowaard?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerhugowaard. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminheerhugowaard.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Heerhugowaard vooraf regelen? Intakeformulier